Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF nu i-a propus lui Mirel Rădoi prelungirea contractului, deşi expiră în noiembrie: ”Acestea au fost discuţiile cu conducerea Federaţiei”

FRF nu i-a propus lui Mirel Rădoi prelungirea contractului, deşi expiră în noiembrie: ”Acestea au fost discuţiile cu conducerea Federaţiei”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi susţine că FRF nu i-a făcut nicio ofertă de prelungire a contractului, deşi înţelegerea expiră în luna noiembrie, la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială 2022.

Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua la echipa naţională. Antrenorul în vârstă de 40 de ani susţine că-şi va termina contractul la finalul acestor preliminarii şi nu mai doreşte să rămână.

Întrebat dacă cei de la Federaţie au încercat să-l determine să rămână, Mirel Rădoi a spus că nu i s-a oferit un nou contract, dar din motive obiective.

FRF nu i-a făcut lui Mirel Rădoi o propunere de prelungire a contractului

Înţelegerea lui Mirel Rădoi cu FRF a fost semnată pe 2 ani şi expiră în noiembrie, după ultimele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Selecţionerul României susţine că este decis să nu mai continue să antreneze naţionala şi nimic nu-i va schimba decizia.

Întrebat dacă FRF a făcut eforturi să-l convingă, Rădoi susţine că n-a primit o ofertă de prelungire, dar s-a întâmplat acest lucru deoarece el a transmis clar că va pleca după campania de calificare.

Mirel Rădoi spune că n-a existat astfel loc de negociere, indiferent dacă naţionala României se va califca sau nu în barajul pentru Cupa Mondială Qatar 2022:

”(FRF ţi-a făcut vreo ofertă pentru prelungirea contractului?) Nu, şi am spus mai devreme, şi dacă ar face-o n-aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

Am avut unele discuţii la început, eu am încercat să-mi fac treaba, Federaţiei, din punctul ăsta de vedere, n-am ce să-i reproşez pentru că absolut tot ceea ce am avut nevoie mi-au pus la dispoziţie.

Nu am ce să le reproşez, dar este un ciclu care se termină şi altcineva trebuie să o facă.

Acestea au fost şi discuţiile cu conducerea Federatiei şi astea le-am explicat, pentru că dacă un contract ar fi plecat altfel de la început, atunci am fi discutat despre alte lucruri.

S-a vorbit despre un ciclu de doi ani de zile cu directorul tehnic şi preşedintele Federaţiei, şi atunci, la finalul calificărilor, o să încheiem, chiar dacă ei vor dori să continue. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare”, a declarat Mirel Rădoi.

Naţional României a învins cu 1-0 Armenia, în preliminariile CM Qatar 2022 şi are şanse mari să meargă la baraj.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare