Experiențe împreună.
You are here:

FRT a ales sala în care se vor disputa meciurile de Fed Cup cu Italia. Cât costă biletele

FRT a ales sala în care se vor disputa meciurile de Fed Cup cu Italia. Cât costă biletele

Tenis

Comentarii

Federaţia Română de Tenis a stabilit sala în care se va disputa meciul de Fed Cup dintre România şi Italia. Ca şi până acum, s-a optat pentru Cluj, unde există o sală modernă de sport. Meciurile de Fed Cup sunt transmise live de Telekom Sport.

Pe 17 şi 18 aprilie, echipa de Fed Cup a României va juca împotriva Italiei. Echipa care câştigă va juca în 2021 în Grupa Mondială. Federaţia Română de Tenis a ales deja terenul pe care se va juca, unul foarte cunoscut pentru jucătoarele României.

Meciurile se vor disputa în Sala Polivalentă din Cluj, unde de altfel s-au mai jucat şi întâlnirile cu Cehia, Germania (ambele în 2016), cu Canada şi Elveţia (2018) şi cu Rusia, în acest an.

Competiţia se va desfăşura pe 17 şi 18 aprilie. Toate partidele de Fed Cup vor fi live pe canalele Telekom Sport.

Preţurile biletelor pentru meciul de Fed Cup România - Italia

Inel 1: 90 de lei
Inel 2: 70 de lei

Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult şase bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc şi care posedă un bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Italia, meci din Play-off-ul Grupei Mondiale are loc în perioada 17-18 Aprilie 2020, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe