Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fulop anunţă un obiectiv îndrăzneţ pentru Sepsi Sfântu Gheorghe: ”Avem o echipă destul de bună!”

Fulop anunţă un obiectiv îndrăzneţ pentru Sepsi Sfântu Gheorghe: ”Avem o echipă destul de bună!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Lorand Fulop, marcatorul golului doi al formaţiei Sepsi OSK, în deplasarea de la Voluntari, se arată optimist după victoria echipei sale în etapa a cincea a Ligii 1.

Fulop consideră că alături de coechipierii săi formează o trupă ”destul de bună” şi afirmă că jucătorii de la Sepsi Sfântu Gheorghe se străduiesc să prindă play-off-ul primului eşalon din fotbalul românesc.

”Ne bucurăm că la pauză am reuşit să schimbăm ceva, am atacat mai mult, am avut mai mult posesia şi am reuşit să marcăm două goluri. Această victorie sperăm să ne dea mult mai multă încredere, pentru că avem o echipă destul de bună. Ne străduim să prindem un loc de play-off.”, a spus marcatorul golului secund al formaţiei Sepsi OSK, Lorand Fulop.

Şi marcatorul primului gol al covăsnenilor, Florin Purece, împărtăşeşte o viziune optimistă: ”Un meci foarte greu, mai ales prima repriză. Am început timizi, nu am fost în joc. În repriza a doua am intrat bine şi am întors rezultatul. E o victorie foarte importantă care ne dă încredere şi moral pentru jocurile următoare.”.

 

Sepsi a

întors scorul cu Voluntari şi a obţinut prima sa victorie din acest sezon. Ilfovenii au deschis scorul încă din minutul patru.

Niczuly a respins mingea în faţă, iar Mailat a marcat al doilea său gol stagional. Celălalt goalkeeper s-a descurcat mult mai bine. Râmniceanu a fost pe fază la lovitura liberă executată bine de Mitrea. Echipa lui Teja îşi putea dubla avantajul înaintea pauzei, dar Florin Ştefan l-a blocat uimitor pe spaniolul Jefte.

Al doilea act i-a aparţinut echipei din Sfântu Gheorghe. Purece i-a înţepat pe ilfoveni cu o execuţie superbă şi a restabilit egalitatea. În ultimele minute ale partidei, Lorand Fulop a sărit mai bine decât Alexandru Vlad, a înscris şi a stabilit scorul final, FC Voluntari - Sepsi 1 la 2.

Afla mai multe despre: sepsi oskvoluntari 

viewscnt
Articole similare