Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul golgheter! Bogdan Mitrea a marcat la debutul său în echipa naţională

Fundaşul golgheter! Bogdan Mitrea a marcat la debutul său în echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Alexandru Mitrea (33 de ani) a deschis scorul în partida România - Belarus.

Originar din Cluj Napoca, Bogdan Mitrea a debutat cu gol în echipa naţională de fotbal a României. Fundaşul care joacă acum la Sepsi Sf. Gheorghe, s-a înălţat perfect şi a reluat cu capul în poartă, centrarea lui Răzvan Marin.

Mirel Rădoi a surprins prin convocarea apărătorului de la Sepsi Sf. Gheorghe, dar debutul lui Mitrea la prima reprezentativă a fost perfect.

În minutul 11, al a deschis scorul pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Bogdan Mitrea a început fotbalul la Universitatea Cluj, dar s-a făcut cunoscut în Liga 1 la Politehnica Iaşi. După două sezoane în Copou, Mitrea s-a transferat la Viitorul Constanţa, acolo unde a evoluat timp de trei sezoane şi a marcat de 19 ori în 86 de meciuri.

A prins un transfer în Serie B, la Ascoli, dar a bifat doar 16 meciuri într-un sezon, înainte de a fi împrumutat la FCSB. Nici la formaţia lui Becali nu a convins şi în 2017 s-a transferat în Cipru, unde a evoluat două sezoane pentru AEL Limassol şi Doxa. În 2019-2020, Mitrea a marcat 6 goluri în 20 de meciuri la Spartak Trnava, iar din acest an a revenit în Liga 1, la Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: bogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare