Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul pe care a pus ochii Gigi Becali are planuri mari la FCSB! Mesaj subtil pentru Mirel Rădoi | VIDEO

Fundaşul pe care a pus ochii Gigi Becali are planuri mari la FCSB! Mesaj subtil pentru Mirel Rădoi | VIDEO

FCSB

Comentarii

Fundaşul central Alexandru Albu (26 de ani) a oferit primele declaraţii de când a aflat că Gigi Becali îşi doreşte să îl transfere la FCSB.

Albu a spus că se bucură de vestea primită pentru că de mic copil ţine cu Steaua şi că se va strădui mai mult la antrenamente pentru a intra şi în atenţia lui Mirel Rădoi, pentru o eventuală convocare la echipa naţională a României, care ar reprezenta şi debutul acestuia pentru prima reprezentativă.  

”Vă daţi seama că mă bucur pentru că de mic am ţinut cu Steaua şi mi-am dorit practic să ajung acolo. Când mă uitam la televizor şi vedeam, nu mă aşteptam să se întâmple acest lucru, dar mă bucură faptul ăsta şi mă face să muncesc din ce în ce mai mult. Eu am contract până la finalul sezonului cu Clinceni, după aceea mă întorc la Chiajna. Pentru mine ar fi o şansă foarte mare pentru că ştiu că pot face faţă şi mă voi descurca foarte bine. Şi de acolo sper să ajung şi la echipa naţională.”, a declarat Alexandru Albu, la finalul partidei dintre Academica Clinceni şi FC Hermannstadt, încheiată cu victoria sibienilor, scor 0-2.  

Alexandru Albu este în prezent împrumutat de Concordia Chiajna la Academica Clinceni. 

„Fundaşul pe care ni-l dorim nu l-am transferat încă. Alexandru Albu este, da, dar încă nu l-am luat”, a declarat finanţatorul FCSB Gigi Becali, la Antena Sport.

Afla mai multe despre: alexandru albufcsbgigi becalimirel radoi 

viewscnt
Articole similare