Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş are din nou probleme: „Vechea accidentare nu îl lasă în pace” + Un nou transfer la Universitatea Cluj

Gabi Tamaş are din nou probleme: „Vechea accidentare nu îl lasă în pace” + Un nou transfer la Universitatea Cluj

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a disputat ieri un amical de „lux” cu Steaua, scor 4-1, însă din teren a lipsit Gabi Tamaş, accidentat.

Antrenorul echipei clujene, Costel Enache a mărturisit că Gabi Tamaş este momentan indisponibil din cauza unei accidentări suferite în amicalul cu Rapid, scor 0-1.
La Gabi se pare că e vechea accidentare care nu îl lasă în pace. A făcut două zile antrenament, a intrat la joc şi din nou a resimţit o durerea. Din păcate, noi am avut parte doar de sintetic, aşa a fost vremea, iar acum când a intrat în meci pe sintetic, a simţit o problemă la gambă”, a spus Enache pentru liga2prosport.ro.


COSTEL ENACHE AŞTEAPTĂ ÎNTÂRIRI


Antrenorul Universităţii Cluj a declarat public că vrea întâriri şi că la echipa sa va sosi un atacant zilele următoare. „Aşteptăm întăriri în următoarele zile. Luni va ajunge la antrenamente un jucător nou. Am garanţia că vom semna cu el. Vedem, sperăm să se concretizeze”, a spus Enache.


ENACHE NU SE POATE BAZA NICI PE DAN BERCI


Dan Berci s-a accidentat şi el tot în a doua repriză în meciul cu Rapid şi a fost indisponibil pentru meciul test de ieri. „Am avut probleme şi cu Berci. A avut un contact destul de dur cu un adversar. Am făcut o primă investigaţie şi pare să nu fie ceva foarte grav, dar mai aşteptăm, pentru că e greu să dai un verdict 100 la sută în câteva ore. El deja a fost acum pe seară cu preparatorul fizic în sală şi au încercat să facă ceva mişcări specifice. Sperăm să trecem peste această perioadă de indisponibilitate”, a conchis antrenorul.
Universitatea Cluj vrea să promoveze în Liga 1. Formaţia clujeană este pe locul 6, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare