Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş s-a despărţit de Hapoel Haifa şi se antrenează deja cu o echipă din Liga 1

Gabi Tamaş s-a despărţit de Hapoel Haifa şi se antrenează deja cu o echipă din Liga 1galerie foto

Stranieri

Comentarii

Yoav Katz, finanţatorul lui Hapoel Haifa, a luat decizia de a renunţa la Gabriel Tamaş. Omul de afaceri israelian a luat decizia după ce a avut o discuţie cu jucătorul român.

UPDATE | La doar câteva ore după ce finanţatorul lui Hapoel Haifa a anunţat despărţirea de Tamaş, Astra Giurgiu a emis un comunicat de presă.
 
"De astăzi, la şedinţele de pregătire conduse de Dan Alexa s-a prezentat şi internaţionalul român Gabi Tamaş! Acesta are acordul clubului israelian Hapoel Haifa de a se antrena cu Astra şi este posibil să semneze, foarte curând, un angajament cu clubul nostru."
 
Tamaş ar putea debuta miercuri la Astra. De la ora 18:00, giurgiuvenii vor juca la Ploieşti un amical contra echipei din liga a treia, Pucioasa. 

Israelianul de 54 de ani s-a săturat de actele de indisciplină ale lui Tamaş şi a decis să renunţe la fundaşul de 35 de ani. Gabriel Tamaş a evolaut în ultimele două sezoane pentru Hapoel Haifa şi a fost unul dintre cei mai valoroşi fundaşi din campionatul israelian, dar şi unul dintre cei mai problematici jucători. 

Yoav Katz, finanţator Hapoel Haifa: „Am făcut multe pentru el, poate prea mult”

Hapoel Haifa s-a înţeles deja cu Astra Giurgiu pentru transferul lui Gabriel Tamaş. Dacă fundaşul va accepta oferta, Astra va fi al 14-lea club din cariera sa. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gabriel tamashapoel haifayoav katz 

viewscnt
Articole similare