Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje este aşteptat la Dinamo. Iuliu Mureşan confirmă: ”Îşi doreşte să revină în Ştefan cel Mare!”

Gabi Torje este aşteptat la Dinamo. Iuliu Mureşan confirmă: ”Îşi doreşte să revină în Ştefan cel Mare!”

Superliga

Comentarii

Dinamo vrea să îşi facă echipă şi pune la cale ultimele transferuri.

”Câinilor” le-a fost ridicat interdicţia la transferuri. 

După Constantin Nica şi Răzvan Popa, Dinamo vrea să îl readucă în Ştefan cel Mare pe Torje!

Chiar dacă spunea recent că nu s-a gândit la varianta ”Torje”, Iuliu Mureşan, preşedintele clubului, a declarat că Torje reprezintă o opţiune pentru Dinamo şi a dezvăluit că mijlocaşul îşi doreşte să revină în Ştefan cel Mare.

”E o gură mare de aer, avem nevoie de 5-6 jucători. Am discutat cu Dario Bonetti, să vedem de ce are nevoie. El este specialistul, eu trebuie să execut. Până luni o să tot aducem jucători, nu ştiu dacă în fiecare zi, dar o să încercăm să ne mişcăm repede, avem nevoie de un plus de experienţă.

Gabi Torje bineînţeles că este o opţiune, sunt convins că mai are multe de spus în fotbal. Din ce ştiu eu, îşi doreşte să revină. O să vedem! Avem nevoie de experienţă pe toate posturile, chiar şi pe cel de portar”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Sport.ro.

Dinamo mai vrea cinci jucători

Dacă Deian Sorescu mai poate pleca doar la FCSB, odată cu închiderea perioadei de mercato în Europa, mutare care este "95% rezolvată", iar Dinamo e pregătită să îl înlocuiască pe căpitanul său. Telekom Sport a aflat numele de pe lista de transferuri a lui Dinamo. Sursele Telekom Sport au indicat faptul că Dinamo va încerca să-i aducă în perioada următoare la echipă pe Constantin Nica (liber), Gabi Torje (liber), Cosmin Matei (liber), Mihai Costea (liber) şi Robert Riza (împrumut de la Astra).

Mai mult, preşedintele Iuliu Mureşan discută cu CFR Cluj, club cu care are o relaţie foarte bună de pe vremea când era preşedinte în Gruia, pentru aducerea lui Alexandru Ioniţă la Dinamo. Ioniţă este, în prezent, suspendat pentru dopaj şi e aşteptat să revină pe teren în finalul anului.

Dinamo a mai bifat un transfer. Răzvan Popa a ajuns în Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: dinamogabi torjeiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare