Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje speră din nou că va fi convocat la naţională: ”Îmi dorescu cu mare, mare ardoare!” Ce răspuns i-a dat Nicolae Dică

Gabi Torje speră din nou că va fi convocat la naţională: ”Îmi dorescu cu mare, mare ardoare!” Ce răspuns i-a dat Nicolae Dică

Echipa națională

Comentarii

Gabi Torje traversează o perioadă bună la AE Larisa şi speră să ajungă din nou la echipa naţională. Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, i-a transmis că sunt monitorizaţi toţi jucătorii care sunt în formă.

Gabi Torje a semnat în februarie cu Larisa şi a reuşit uşor-uşor să se impună în primul ”11”. În ultimul meci, victorie cu 3-1 în faţa lui Volos, mijlocaşul de 30 de ani a înscris două goluri. Gabi Torje spune că n-a mai vorbit cu nimeni de la echipa naţională, dar speră să aibă o formă bună în continuare şi să-i atragă atenţia selecţionerului Mirel Rădoi.

”Nu am vorbit cu nimeni. Nu am fost căutat de nimeni. A fost şi foarte greu. Nu am avut echipă o perioadă mai lungă. Abia acum am început să joc, din februarie, meci de meci. Dacă voi fi contactat, dacă voi fi sunat, îmi doresc cu mare, mare ardoare şi cu multă plăcere să fiu convococat la echipa naţională. Pe plan personal mi-aş dori să îmi ajut câ mai mult echipa, să dau cât mai multe goluri şi să fiu sănătos, cel mai important. Mi-aş dori să ajung la turneul final, mai ales că se joacă acasă”, a declarat Gabi Torje pentru Telekom Sport.

Răspunsul lui Nicolae Dică pentru Gabi Torje

Secundul lui Mirel Rădoi i-a oferit speranţe lui Gabi Torje. Nicolae Dică susţine că Torje are şanse să revină la naţională dacă va continua să aibă o formă bună:

”E un jucător cu experienţă, un jucător care a mai fost la echipa naţională. Orice jucător care a mai evoluat pentru echipa naţională şi acum joacă într-un campionat puternic, şi are evoluţii bune, poate să ajungă oricând la echipa naţională. Noi suntem acolo să aducem jucătorii cei mai în formă în acel moment, când noi avem meciuri la echipa naţională. Pentru noi nu contează vârsta, important e ca jucătorii să evolueze cât mai bine la echipele lor de club”, a declarat Nicolae Dică pentru Look Sport Live.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare