Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă de proporţii comisă de UEFA! Au schimbat decizia în câteva ore după ce au anunţat numele EURO din 2021

Gafă de proporţii comisă de UEFA! Au schimbat decizia în câteva ore după ce au anunţat numele EURO din 2021
Comentarii

UEFA a organizat, marţi, o videoconferinţă, la care au participat toţi preşedinţii celor 55 de federaţii naţionale europene. Forul continental a decis atunci ca turneul final care trebuia să aibă loc în vara acestui an să fie mutat pentru vara lui 2021. Deşi iniţial a anunţat că turneul din 2021 va fi cunoscut tot ca EURO 2020, UEFA a revenit asupra deciziei.

UPDATE | UEFA a anunţat că s-a comis o greşeală, în momentul în care a anunţat că turneul final din 2021 se va numi tot EURO 2020. 

"Ne cerem scuze pentru greşeala de mai devreme. Pentru a lămuri acest aspect, nicio decizie nu s-a luat în privinţa numelui EURO, care va avea loc în 2021", a transmis UEFA, la câteva ore de la anunţul iniţial. 


Astfel, Campionatul European va avea loc anul viitor, între 11 iunie şi 11 iulie, Bucureşti fiind unul dintre oraşele gazdă. Dacă se va respecta structura iniţială, turneul va începe la Roma şi va avea finala la Londra, pe Wembley. 

Chiar dacă a fost schimbat anul în care va avea loc, Campionatul European îşi va păstra numele, a anunţat UEFA. Astfel, turneul din 2021 va fi cunoscut tot ca EURO 2020. 

Afla mai multe despre: euro 2020uefagafa uefa 

viewscnt
Articole similare