Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galacticii şi-au lansat noul tricou de joc! "Noul echipament marchează supremaţia echipei de-a lungul timpului şi următoarele victorii"

Galacticii şi-au lansat noul tricou de joc! "Noul echipament marchează supremaţia echipei de-a lungul timpului şi următoarele victorii"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Adidas Football şi Real Madrid C.F. lansează astăzi noul echipament al senzonului 2019/20. Culoarea aurie prezentă în noul design al tricoului aduce un omagiu Regilor Europei, a celor peste 117 ani de succes şi a recordului de 13 titluri europene şi 33 de titluri interne. Design-ul minimalist marchează intrarea clubului într-o nouă eră, pregătit să-şi reafirme succesul.

adidas a folosit albul emblematic Real Madrid şi a adăugat detaliile fine, aurii, aspect ce punctează supremaţia clubului, dar şi viitorul angajament, acela de a nu aştepta succesul, ci de a-l dobândi. Cel mai recent tricou aduce împreună trecutul şi prezentul, într-o îmbinare dintre culoarea istorică şi un design modern, care creează un nou simbol al succesului pentru club.

Partenerul tehnic a avut drept insiraţie coroana de aur care veghează asupra clubului de peste 100 de ani, pentru a stiliza fiecare mânecă cu un inel auriu, aşezat deasupra tivului. Gulerul modern al tricoului ce prezintă, de asemenea, detalii aurii, se continuă cu emblematicele 3 linii, tot de culoare aurie, pe umeri. Auriul nu a mai fost folosit pe dunga gulerului echipamentului Real Madrid din sezonul 2011/2012. În acest an, motivul se întoarce ca simbol al unei noi ere de succes.



Tricoul reprezintă mai mult decât un simplu echipament pentru fanii Real Madrid. Acesta semnifică lupta continuă pentru trofee şi dorinţa clubului de a rescrie istoria şi de a obţine gloria. De la primirea titlului regal in 1920 de la Regele Alfonso XIII, până la succesul european din anii ‘50 şi ultima perioadă, Real Madrid C.F. a fost întotdeauna un club unic, iar noul tricou nu face excepţie.

Echipamentul dispune de tehnologia CLIMALITE care absoarbe transpiraţia şi este realizat din 100% polyester. Tricoul Real Madrid C.F. pentru meciurile de pe teren propriu va fi disponibil exclusiv în magazine adidas şi pe adidas.com începând cu 7 iunie şi în magazinele partenere, începând cu 14 iunie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare