Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray, în derivă! Cu Moruţan şi Cicâldău pe teren, echipa lui Terim a pierdut în campionat. Cifre slabe pentru români în ultimul meci

Galatasaray, în derivă! Cu Moruţan şi Cicâldău pe teren, echipa lui Terim a pierdut în campionat. Cifre slabe pentru români în ultimul meci

Stranieri

Comentarii

Continuă criza din campionat la Galatasaray, care a pierdut orice şansă de a se lupta pentru titlul din Super Lig. În ultima etapă, echipa antrenată de Fatih Terim a fost învinsă cu 2-0.

Moruţan şi Cicâldău au jucat în ultima înfrângere a lui Galatasaray

În etapa cu numărul 18 din prima ligă turcă, Galatasaray s-a deplasat pe terenul lui Adama Demirspor, într-un meci important pentru ambele echipe. Dacă ar fi învins, multipla campioană a Turciei ar fi devansat-o pe adversare de marţi şi s-ar fi apropiat la două puncte de locurile care asigură prezenţa în Europa, la finalul sezonului. 

Fatih Terim i-a trimis pe teren din primul minut pe Olimpiu Moruţan, mijlocaş dreapta, şi Alexandru Cicâldău, mijlocaş central. Dar cei doi români au dezamăgit, ca restul echipei lui Terim. 

Cicâldău a încasat un cartonaş galben în minutul al treilea, apoi gazdele au avut un gol anulat pentru offside. În cele din urmă, Adana a deschis scorul în minutul 53, prin Akgun, iar cinci minute mai târziu s-a făcut 2-0 prin reuşita aceluiaşi fotbalist. 

Terim a mutat şi a scos trei jucători, printre care şi pe Moruţan, în timp ce Cicâldău a jucat până la finalul celor 90 de minute. 

  • Cifrele lui Moruţan din meciul cu Adana: 39 de atingeri, 13 pase complete, a pierdut posesia de şase ori, a tras de două ori pe lângă poartă. 
  • Cicâldău n-a reuşit să fie decisiv şi a avut: 68 de atingeri, 53 de reuşite, a pierdut posesia de 14 ori şi a încasat un cartonaş galben. 

Este al şaptelea meci la rând fără victorie pentru Galatasaray în campionat, iar echipa românilor e pe locul 11, cu 24 de puncte. 

Afla mai multe despre: galatasarayalexandru cicaldauolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare