Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie de lux la meciul Concordia Chiajna - FCSB! Teja trimite trei fotbalişti importanţi în tribună

Galerie de lux la meciul Concordia Chiajna - FCSB! Teja trimite trei fotbalişti importanţi în tribună

Superliga

Comentarii

FCSB are de îndeplinit o misiune complicată în această seară. Jucătorii pregătiţi de Mihai Teja au nevoie de trei puncte din duelul cu Chiajna pentru a ţine aproape de CFR Cluj, liderul Ligii 1. Însă Mihai Teja a pregătit trei surprize pentru această partidă.

Antrenorul FCSB va trimite în tribune trei jucători importanţi: Stoian, Balaşa şi Teixeira nu fac parte din lot pentru meciul cu Chiajna.

Cel mai probabil Stoian a fost lăsat în afara lotului la cererea patronului, care l-a criticat public pe acesta după partida cu Dunărea Călăraşi.

Fără prezenţe în primul ”11” în 2019, Teixeira a suferit o uşoară accidentare aşa că Teja a decis să-l lase în afara lotului pentru a nu risca o accidentare şi mai gravă.

Nu se cunoaşte motivul pentru care Bălaşa a fost lăsat în afara lotului. Fundaşul a jucat în peciul precedent, însă acum Teja a decis să nu-l lase nici măcar pe bancă.

"E greu, foarte greu. Le-am spus si baietilor ca imi pare rau sa-i las in tribune sau pe banca. Toti au calitate, dar nu am ce sa fac. Depinde de momentul de inspiratie si de cum pregatim partida", a declarat Teja la conferinta de presa dinaintea meciului.

Partida Concordia Chiajna - FCSB va putea fi urmărită, în această seară, de la ora 20.00, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1concordia chiajnafcsb 

viewscnt
Articole similare