Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Antrenament inedit comandat de Dan Petrescu pentru jucătorii clujeni: "Băieţii mi-au luat faţa, a trecut timpul meu!"

GALERIE FOTO | Antrenament inedit comandat de Dan Petrescu pentru jucătorii clujeni: "Băieţii mi-au luat faţa, a trecut timpul meu!"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, întreg stafful său, jucătorii, dar şi preşedintele Marian Copilu au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilităţile tehnice la golf cu piciorul.

Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare...activă. Împărţiţi pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf! Dar nu în varianta tradiţională! Au luat mingiile de fotbal, au eliminat din "arsenal" crosele şi au executat folosindu-şi picioarele  lovituri care de care mai exacte în găurile marcate pe terenul de golf din micuţul orăşel Windischgarsten. 
 
N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziţie, glumele între coechipieri, dar şi tachinările "Bursucului", care nu şi-a scăpat din ochi jucătorii. 
 
Omrani a fost responsabilul cu muzica, atacantul fiind nedespărţit de boxa  portabilă care a asigurat fundalul sonor în timpul partidei de golf cu piciorul.
 
La finalul "întrecerii", tehnicianul Dan Petrescu a mărturisit că s-a simţit extrem de bine şi a cerut revanşa, considerând că jucătorii l-au învins.
 
"Aveam nevoie de câteva ore de relaxare după prima perioadă a cantonamentului. Băieţii mi-au luat faţa, a trecut timpul meu... Îmi place să fac astfel de activităţi cu echipa. Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieţi la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineaţa, n-am dormit deloc" - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj. 
 
Ovidiu Hoban a lăudat iniţiativa antrenorul său şi a recunoscut faptul că este greu să te întreci cu Petrescu, chiar şi atunci când este vorba de distractie. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare