Experiențe împreună.
You are here:

GALERIE FOTO | Are sânge românesc şi a cucerit America! Veste importantă primită de Superdiva din WWE

GALERIE FOTO | Are sânge românesc şi a cucerit America! Veste importantă primită de Superdiva din WWEgalerie foto

WWE

Comentarii

Elizabeth Chihaia nu este un nume cunoscut, însă Scarlett Bordeaux începe să devină un nume din ce în ce mai îndrăgit în lumea wrestling-ului. Odată cu debutul în WWE NXT, Scarlett este din ce în ce mai îndrăgită.

Scarlett, aşa cum este cunoscută de acum în WWE, apare săptămână de săptămână în cadrul show-ului NXT, acolo unde are rolul de a fi manager-ul iubitului ei din viaţa reală, Karion Kross. Cei doi au devenit pe loc adevărate star-uri în lumea dominată de-a lungul timpului de nume precum Hulk Hogan sau John Cena. 

În această săptămână, Scarlett şi-a anunţat fanii prin intermediul reţelelor de socializare că a apărut primul tricou cu numele ei în WWE, iar fanii au fost încântaţi pe loc şi au scris în comentarii că vor cumpăra tricoul de pe magazinul oficial al companiei. Poţi şi tu să cumperi tricoul lui Scarlett de aici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fall and Pray... because the Smokeshow officially has a t-shirt at https://shop.wwe.com/ #wweshop @wweshop

A post shared by Scarlett Bordeaux (@realscarlettbordeaux) on

Elizabeth Chihaia e prima româncă din WWE

Deşi este născută la Chicago, frumoasa luptătoare a crescut în România, alături de bunici, până la vârsta de patru ani. Acum, Elizabeth a primit o şansă unică în viaţă, aceea de a lucra pentru celebra companie WWE.

„Scarlett” a început wrestlingul în 2012, dar până acum nu îşi facuse apariţia decât într-o singură promoţie importantă, IMPACT Wrestling. Contractul ei cu fostul TNA a fost reziliat vara trecută, iar în octombrie 2019 a semnat cu WWE.

RAW şi SmackDown, cele mai importante show-uri WWE, se văd în fiecare vineri şi duminică seară, exclusiv la Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma