Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO Bernie e cea mai sexy finalistă! Jucătoarea din România n-a reuşit să câştige turneul de la Montreux, dar a atras toate privirile

GALERIE FOTO Bernie e cea mai sexy finalistă! Jucătoarea din România n-a reuşit să câştige turneul de la Montreux, dar a atras toate privirilegalerie foto

Diverse

Comentarii

Jucătoarea română Bernadette Szocs a ocupat locul al doilea la ITTF Europa Top 16 de la Montreux, competiţie la care era deţinătoarea trofeului.

Bernadette Szocs a condus cu 3-0, dar a pierdut, duminică, finala disputată cu germana Petrissa Solja, cu scorul de 3-4 (11-9, 11-9, 11-6, 10-12, 8-11, 8-11, 4-11).

Szocs a ajuns în ultimul act după ce le-a eliminat pe Hana Matelova (primul tur, scor 4-2), Barbora Balazova (sferturi, 4-0) şi pe Natalia Partyka (semifinale, 4-3).

VEZI AICI GALERIA FOTO CU BERNADETTE

Sofia Polcanova din Austria a ocupat locul al treilea, după ce a învins-o, în finala mică, pe Natalia Partyka, scor 4-2. O altă jucătoare din România, Elizabeta Samara a fost eliminată în sferturi, fază în care a fost învinsă tot de Solja, cu 4-1.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bernadette szocssexygalerie fotoplajasoare 

viewscnt
Articole similare