Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Canotajul duce cei mai mulţi sportivi la JO de la Tokyo: "Următorul tatuaj mi-l voi face cu cercurile olimpice!"

GALERIE FOTO | Canotajul duce cei mai mulţi sportivi la JO de la Tokyo: "Următorul tatuaj mi-l voi face cu cercurile olimpice!"galerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Canotajul românesc va fi la înălţine la Jocurile Olimpice. Echipajele de 8+1 masculin şi feminin s-au calificat la Tokyo, iar în delegaţia care va face deplasarea în Japonia vor face parte 38 de sportivi doar din partea canotajului.

Adrian Muntean, cârmaciul bărcii de 8+1, e mare fan al tatuajelor şi vrea să-şi facă unul cu cercurile olimpice după participarea la JO. Are nu mai puţin de 14 tatuaje pe corp: "Am muncit foarte mult pentru calificare, pentru noi e o calificare istorică. Barca de 8+1 nu s-a mai calificat de foarte mulţi ani. Ne bucură faptul că vom fi acolo, sperăm să facem o figură frumoasă. Pentru mine e prima ediţie la care particip, va fi de ne uitat cu siguranţă, mai ales dacă va fi şi încununată cu o medalie.

Următorul tatuaj pe care mi-l voi face va contine clar cercurile olimpice", a spus Muntean.

Dana Druncea, cârmăcita bărcii de 8+1, medaliata deja la JO din 2016, a spus că această calfiicare a echipajului nu a reprezentat o minune,  ci e rodul muncii depuse în aceşti ani: "Ne propunem să mergem la Tokyo cu gândul la medalie, avem foarte mult de muncă până la plecare. Ştim că barca de 8+1 reprezintă regina canotajului şi îmi doresc ca la finalul competiţiei să-mi fac o poză cu fetele pe podium!".

Denisa Tîlvescu, componentă a echipei, a povestit cu mult şarm că va încerca să ducă la Tokyo ceva specific zonei din care provine, Oltenia, şi a spus că ar fi o idee să le ducă praz colegilor din Satul Olimpic: "Acum să nu vă imaginaţi că o să-mi umplu valiza cu praz, dar ar fi o idee să le fac cadou câteva fire de praz colegilor din Satul Olimpic", a spus aceasta.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: canotajjocurile olimpicedana drunceadenisa tilvescuadrian muntean 

viewscnt
Articole similare