Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Câştigător şi pe teren, şi în tribune: iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori la meciul Portugaliei

GALERIE FOTO | Câştigător şi pe teren, şi în tribune: iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori la meciul Portugalieigalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Cristiano Ronaldo este de neoprit la Cupa Mondială din Rusia. După hat-trick-ul senzaţional din meciul cu Spania, atacantul naţionalei Portugaliei a înscris unicul gol al succesului cu Maroc şi este golgheterul turneului final.

Ultima prestaţie a lui Ronaldo a avut loc chiar sub ochii iubitei sale, Georgina Rodriguez, care este mama unuia dintre cei patru copii ai starului de la Real Madrid. Argentinianca în vârstă de 24 de ani a ratat partida cu Spania, dar a urmărit meciul cu Maroc chiar din tribune şi, bineînţeles, prezenţa sa nu a trecut neobservată.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Reprezentativa Portugaliei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 1-0, selecţionata Marocului, în etapa a doua a grupei B de la Cupa Mondială din Rusia.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 4. Atacantul în vârstă de 33 de ani a fost declarat, de altfel, jucătorul partidei Portugalia - Maroc, meci în care a devenit cel mai bun marcator al unei prime reprezentative din Europa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: georginacristiano ronaldoportugalia 

viewscnt
Articole similare