Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Fotografii artistice inedite cu Simona Halep! A pozat special cu ocazia Centenarului Marii Uniri

GALERIE FOTO | Fotografii artistice inedite cu Simona Halep! A pozat special cu ocazia Centenarului Marii Unirigalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, a avut luni o zi specială. Ea a fost protagonista unei şedinţe foto inedite, în cadrul unui proiect minunat: ”100 de chipuri româneşti”.

Halep a fost fotografiată de cu tehnica folosită în timpul Marii Uniri din 1918. Această şedinţă foto este parte a unui proiect consacrat centenarului Unirii şi care încearcă să reunească cele mai importante 100 de personalităţi ale neamului românesc. Acest lucru a fost făcut chiar în ziua în care Simona a început săptămâna 46 în fruntea clasamentului mondial WTA.
 
”Timp de un an de zile facem o radiografie a societăţii româneşti de astăzi folosind ca punct de plecare fotografierea celor mai importanţi şi spectaculoşi români cu tehnica fotografică folosită în timpul Marii Uniri de la 1918. Din sute de portrete, din multe evenimente şi un bal, din reportaje şi eseuri, din interviuri şi un album tipărit dar care continuă în mediul online construim o imagine de ansamblu a societăţii noastre aşa cum este ea astăzi, în 2018. Cu bune şi cu rele, în alb şi negru, dar cu multe nuanţe de gri”, spun realizatorii proiectului.
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona haleptenisfotosedinta fotocentenar 

viewscnt
Articole similare