Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO I Stare de alertă la Iaşi acolo unde ninge de 12 ore fără oprire! Anunţutul oficial: "Fiţi fără griji!"

GALERIE FOTO I Stare de alertă la Iaşi acolo unde ninge de 12 ore fără oprire! Anunţutul oficial: "Fiţi fără griji!"galerie foto

CSM Poli Iași

Comentarii

Play-off-ul se decide şi în Copou, unde frigul e stăpân absolut. Gazonul a fost protejat de intemperii cu o prelată, dar în această dimineaţă era un strat serios de zăpadă.

Angajaţii stadionului, dar şi oficialii echipei muncesc de dimineaţă pentru ca la ora 19:45 meciul să se poată desfăşura în condiţii normale. "Fiţi fără griji! Meciul din această seară, Finala pentru Playoff SE JOACĂ! Terenul a fost protejat şi se va prezenta în condiţii regulamentare. Mai mult decât atât, se fac eforturi extraordinare pentru ca gazonul să se prezinte în condiţii bune la ora meciului, 19:45!", au precizat oficialii ieşeni.
 
Chiar dacă, oficial, la ora jocului sunt anunţate -4 grade Celsius, temperatura resimţită va fi de -10 grade! "Nu contează în ce condiţii vom evolua. Important e că vom da piept cu o formaţie de valoare, care a demonstrat că e în formă. A câştigat toate meciurile pe care le-a avut în acest an, dar şi noi suntem în formă. Eu zic că am arătat tot mai bine de la meci la meci. Avem două victorii în spate, va fi un meci deschis. Suntem încrezători în puterea noastră, în jocul nostru, ştim că putem fi mai buni ca ei", spune Hagi.
 
VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: iasiviitorulzapadagalerie fotoplayoff 

viewscnt
Articole similare