Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Impresionează pe terenul de fotbal, dar şi în afara sa. Este aşteptat la Manchester United, alături de superba sa doctoriţă

GALERIE FOTO | Impresionează pe terenul de fotbal, dar şi în afara sa. Este aşteptat la Manchester United, alături de superba sa doctoriţăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Sârbul Sergej Milinkovic-Savic este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lume, însă reuşeşte să atragă toate privirile şi în afara terenului. O superbă doctroriţă îl însoţeşte peste tot.

Mijlocaşul celor de la Lazio Roma, sârbul Sergej Milinkovic-Savic este unul dintre cei mai doriţi jucători din Europa, însă Manchester United este cea care are cele mai mari şanse să-i obţină semnătura. Supranumit "sârbul Paul Pogba", Milinkovic-Savic ar ajunge în Premier League să-l înlocuiască chiar pe campionul mondial, Paul Pogba, dorit insistent de Juventus Torino.

Cu toate acestea, fanii celor de la Manchester United sunt nerăbdători să-l vadă pe Milinkovic-Savic pe Old Trafford şi pentru fotomodelul care-l însoţeşte la fiecare pas, Natalja Ilic. Este studentă la medicină, la Novi Sad, şi nu se dezlipeşte nici o secundă de fotbalist. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, încă din 2017, fiind văzuţi peste tot împreună.

Click aici pentru a vedea galeria foto

Milinkovic-Savic şi doctoriţa Natalja Ilic şi-au petrecut vacanţa de vară pe râul Mrtiva Tisa, din Serbia. De asemenea, au mai fost surprinşi de jurnalişti la Disneyland sau la mai multe concerte de muzică, semn că relaţia lor este extrem de sudată. Presa din Italia a anunţat că cei doi s-ar fi logodit recent, iar Natalija este încântată să schimbe Roma pe Manchester.

Pe reţelele de socializare, cei doi apar extrem de des împreună şi în ipostaze tandre, spre deliciul fanilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: milinkovic-savic 

viewscnt
Articole similare