Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Presa din Argentina dă de pământ cu Messi şi compania după dezastrul de la Mondial: "Înfrângere umilitoare!"

GALERIE FOTO | Presa din Argentina dă de pământ cu Messi şi compania după dezastrul de la Mondial: "Înfrângere umilitoare!"galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Leo Messi, cvintuplu câştigător al ''Balonului de Aur'', şi coechipierii săi din echipa Argentinei au suferit o severă înfrângere contra Croaţiei, cu scorul de 0-3, joi seara, la Nijnîi Novgorod, în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal, trăită de presa naţională ca o ''înfrângere umilitoare'' şi chiar ''catastrofală'', în timp ce 41 milioane de argentinieni visau să-l vadă pe Messi ridicând trofeul.

"Catastrofă contra Croaţiei, Argentina a decepţionat şi este cu un picior afară de la Mondial", a titrat jurnalul Clarin pe site-ul său.

"Argentina a fost ridiculizată de Croaţia şi a pus în pericol viitorul său la această competiţie", a scris La Nacion.

"Astăzi, Messi a fost stins, deprimat", a regretat după meci Diego Latorre, comentator pentru TV Publica, postul naţional argentinian.



''Argentina a suferit o înfrângere umilitoare contra Croaţiei şi se află în pragul eliminării", titrează site-ul Infobae, care a pus pe seama portarului vina pentru tranşarea meciului în favoarea croaţilor după o degajare proastă reluată din voleu de Ante Rebic. "Portarul echipei, Wilfredo Caballero, unul din cei mai discutaţi din 11-le lui Jorge Sampaoli, a comis o greşeală incredibilă".

"Caballero a fost ales pentru că este bun de picior...", a ironizat, la rândul său, fostul campion mondial din 1986, Oscar Ruggeri.

Marţi, Argentina va trebui să învingă Nigeria, care a câştigat într-un meci amical la finele anului trecut. Victoria este imperativă, dar nu va fi şi neapărat suficientă pentru accederea în faza optimilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: campionatul mondialargentinapresacroatia 

viewscnt
Articole similare