Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Presa din Franţa şi Belgia prefaţează prima semifinală din această seară de la Campionatul Mondial

GALERIE FOTO | Presa din Franţa şi Belgia prefaţează prima semifinală din această seară de la Campionatul Mondialgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Prima finalistă a Cupei Mondiale va fi desemnată marţi, după meciul Franţa - Belgia, care se va disputa de la ora 21.00, la Sankt Petersburg.

 Regele Filip al Begiei şi Regina Mathilde vor asista din tribune la meciul Belgia - Franţa, la fel ca şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.  Meciul va fi arbitrat de Andres Cunha din Uruguay.

''Diavolii roşii'' conduc cu 30 de victorii în meciurile directe cu ''Les Bleus'', care au doar 24 de succese, alte 19 partide încheindu-se la egalitate. Ultimul duel a avut loc în 2015, un meci amical câştigat de belgieni cu 4-3 pe Stade de France, prin golurile marcate de Fellaini (2), Nainggolan şi Eden Hazard, respectiv Valbuena, Fekir şi Payet.

Franţa s-a impus de fiecare dată în confruntările de la turnee finale, 3-1 în 1938, 4-2 în finala mică în 1986, la Cupa Mondială, şi 5-0 la EURO 1984, ''cocoşii'' obţinând apoi trofeul continental.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare