Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO & VIDEO | Tricoul Simonei Halep a întors toate privirile la Roland Garros: "Foloseşte forţa, Simona..."

GALERIE FOTO & VIDEO | Tricoul Simonei Halep a întors toate privirile la Roland Garros: "Foloseşte forţa, Simona..."galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, cap de serie numărul 3 şi deţinătoarea trofeului Roland Garros, a declarat după tragerea la sorţi a tabloului feminin de simplu că speră să câştige câteva meciuri la ediţia din acest an a competiţiei.

Halep va evolua cu australianca Ajla Tomljanovici, locul 47 WTA, în turul I al French Open, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi de joi. Dacă va trece în turul al doilea, românca va evolua cu învingătoarea dintre sportiva franceză Chloe Paquet, locul 223 WTA, beneficiară a unui wild card, şi poloneza Magda Linette, locul 86 WTA.

La unul din ultimele antrenamente de la Paris, Simona a purtat un tricou al sponsorului ei, care a fost remarcat imediat de toată lumea. "Forţa este la feminin", este mesajul imprimat pe echipamentul Nike al Simonei Halep. "Foloseşte forţa, Simona...", au postat oficialii de la Roland Garros pe contul oficial de Twitter.

Jucătoarea română este pe jumătatea de tablou a numărului 1 mondial, japoneza Naomi Osaka, pe care o poate întâlni în semifinale. Pe sfertul acesteia din urmă mai sunt australianca Ashleigh Barty, locul 8 WTA, americanca Serena Williams, locul 10 WTA, jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 22 WTA, şi sportiva franceză Caroline Garcia, locul 24 WTA.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare