Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Game Over, MaSha? Anunţ de ultimă oră făcut în Rusia: ce se întâmplă cu Maria Şarapova

Game Over, MaSha? Anunţ de ultimă oră făcut în Rusia: ce se întâmplă cu Maria Şarapova

Tenis

Comentarii

Presa din Rusia scrie astăzi despre situaţia Mariei Şarapova, după ce fostul lider mondial din tenisul feminin a declarat forfeit pentru turneul de la Roma.

Conform ultimelor informaţii, accidentarea la umăr nu-i va permite nici participarea la al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros, iar frumoasa rusoaică va ajunge la o perioadă de inactivitate de mai bine de cinci luni, în condiţiile în care ultimul meci oficial a avut loc în ianuarie.

Pentru Şarapova acesta poate fi "începutul sfârşitului", în condiţiile în care MaSha va avea o cădere importantă în clasamentul WTA, ceea ce îi va face mai dificil accesul în fazele superioare ale turneelor importante.

În vârstă de 32 de ani, Şarapova a revenit în 2017 după o suspendare pentru dopaj şi a reuşit să urce până în TOP 30 WTA, însă ruşii nu cred că aceasta mai e dispusă să o ia din nou de la capăt şi vorbesc despre retragerea sportivei care a reprezentat un nume important în WTA de la începutul anilor 2000 şi care are în palmares 5 trofee de Mare Şlem.


Afla mai multe despre: maria sharapovarusiamaria sarapova 

viewscnt
Articole similare