Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale a explicat cum s-a simţit când a fost fluierat de fanii Realului: ”Nu regret nimic!” Galezul, despre schimbările din viaţa sa

Gareth Bale a explicat cum s-a simţit când a fost fluierat de fanii Realului: ”Nu regret nimic!” Galezul, despre schimbările din viaţa sa

Real Madrid

Comentarii

Intr-un interviu acordat Sky Sport, Gareth Bale a vorbit despre transferul la Tottenham, dar şi despre cum s-a terminat aventura sa la Real Madrid.

”Nu regret nimic” a spus Gareth Bale în interviul acordat Sky Sport. Starul galez a plecat de la Real Madrid şi a revenit în Anglia, la Tottenham, echipa de unde plecare spre Madrid. După ce a câştigat de patru ori UEFA Champions League cu gruparea blanco în şapte ani, Bale explică: ”Eu vreau să joc fotbal, nu regret absolut nimic. Ştiu ce gândesc eu despre mine, ce gândeşte familia mea despre mine, sunt cine sunt şi asta e tot ceea ce contează”

Ultimii ani pe Bernabeu au fost însă neplăcuţi pentru starul galez. A plecat de la Real Madrid fluierat de proprii fani: ”Este clar că atunci când pleci într-o ţară diferită, cu o cultură diferită, te schimbi, dar creşti din punct de vedere uman, la fel şi fotbalistic. Trebuie să înveţi să controlezi astfel de situaţii.  Firesc, am fost în mijlocul unei situaţii neplăcute, într-o presiune constantă. Am fost flueierat, dar am învăţat să gestionez astfel de momente. Este fotbal, ceva ce îmi place să fac, şi pur şi simplu trebuie să dai totul. Uneori, nu îţi iese aşa cum vrei, iar alteori este singurul lucru pe care îl mai poţi face” a mărturisit super starul galez.

Tottenham Hotspur a anunţat săptămâna trecută că l-a împrumutat pe Gareth Bale pentru un sezon de la Real Madrid. Bale va purta tricoul cu numărul 9 la Spurs: “Este minunat să revin aici, unde am devenit cunoscut şi unde am amintiri frumoase. Sper să fac din nou istorie la acest club”, a declarat jucătorul galez. Gareth Bale a mai jucat la Tottenham în perioada 2007 – 2013, înainte de a pleca la Real Madrid.

Afla mai multe despre: gareth balereal madrid 

viewscnt
Articole similare