Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata, Teja s-a hotărât! Cum arată echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Dunărea Călăraşi. Gigi Becali şi-a dat acceptul

Gata, Teja s-a hotărât! Cum arată echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Dunărea Călăraşi. Gigi Becali şi-a dat acceptul

FCSB

Comentarii

Dunărea Călăraşi - FCSB se joacă azi, de la 14:00, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute, în timp real, la telekomsport.ro.

Florentin Matei şi Ioan Hora vor fi rezerve în primul meci al FCSB-ului din 2019. Mihai Teja s-a hotărât în mare măsură asupra formulei de start şi pare să aibă un singur dubiu, la nivelul fundaşilor centrali. Cum Bălaşa este suspendat, cel mai probabil Filip va fi folosit în centrul apărării.

Adrian Stoian este singurul nou venit care şi-a făcut loc în echipa de bază a roş-albaştrilor. Mijlocaşul l-a impresionat pe Teja şi va juca în centrul liniei de mijloc.

ECHIPA DE START A FCSB-ului PENTRU MECIUL CU DUNĂREA CĂLĂRAŞI

Bălgrădean - Benzar, Planic, Filip, Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Tănase, Coman - Rusescu

Chiar dacă l-a adus pe Florentin Matei pentru a face diferenţa, Becali a acceptat ca mijlocaşul să înceapă a doua aventură de la FCSB din postura de rezervă. Matei a avut ceva probleme medicale pe finalul cantonamentului, iar acum nu se află la potenţial maxim din punct de vedere fizic.

La fel se întâmplă şi cu Hora, care a venit târziu alături de roş-albaştri şi mai are nevoie de timp pentru a se acomoda.

Afla mai multe despre: becalitejafcsbdunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare