Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan confirmă problemele de sănătate ale lui Edi Iordănescu: "Problemele s-au accentuat. În aceste zile, nu se află alături de echipă"

Gaz Metan confirmă problemele de sănătate ale lui Edi Iordănescu: "Problemele s-au accentuat. În aceste zile, nu se află alături de echipă"

Superliga

Comentarii

Clubul Gaz Metan Mediaş a confirmat problemele de sănătate pe care le are antrenorul echipei, Edward Iordănescu, precizând că tehnicianul şi-a luat câteva zile libere pentru a-şi face o serie de analize.

"Tehnicianul Edi Iordănescu nu se află în aceste zile alături de echipă.

Cauza o reprezintă o serie de probleme de sănătate apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni, pe care acesta a încercat să le gestioneze, însă care îi afectau foarte mult activitatea. Analizele făcute până în prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat. Din acest motiv, Edi Iordănescu a decis că este mai bine să vadă ce poate face pentru a-şi putea desfăşura din nou activitatea la capacitate maximă.

În aceste zile el va face din nou o serie de analize, iar în funcţie de rezultatul acestora va decide ce este de făcut în perioada imediat următoare.

Pe această cale îi urăm multă sănătate lui Edi Iordănescu şi îl aşteptăm să revină cât mai repede alături de echipă!", se precizează în comunicat.

Toate detaliile despre starea de sănătate a lui Edi Iordănescu

Problemele de sănătate pentru Edward Iordănescu au început în finalul sezonului trecut, în playout, atunci când antrenorului i s-a făcut rău înaintea meciului cu FC Botoşani. Iordănescu a chemat doctorul echipei la ora 2 noaptea pentru consultaţie. Au urmat analizele, iar problemele păreau să fi dispărut.

Numai că problemele au reapărut acum, chiar înainte de plecarea Gazului în cantonamentul de vară din Spania. Iordănescu a mai rămas trei zile în România pentru controale amănunţite şi a venit cu întârziere în cantonament.

Acum, după meciul cu Hermannstadt, Edi Iordănescu a acuzat din nou acele probleme cu tensiunea şi stările de moleşeală, astfel că antrenorul e nevoit să ia o nouă pauză. De această dată, în start de campionat.

Afla mai multe despre: edi 

viewscnt
Articole similare