Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaziantep, rezultat eroic în Super Lig. Cu doi oameni eliminaţi, echipa lui Şumudică a plecat neînvinsă din deplasarea cu Antalyaspor

Gaziantep, rezultat eroic în Super Lig. Cu doi oameni eliminaţi, echipa lui Şumudică a plecat neînvinsă din deplasarea cu Antalyaspor

Stranieri

Comentarii

Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Antalyaspor, în etapa a V-a a campionatului din Turcia.

Germanul Sidney Sam a deschis scorul, în minutul 3, apoi doi jucători ai oaspeţilor au fost eliminaţi, belgianul Kevin Mirallas '28 şi brazilianul Junior Morais '66, după ce au primit câte două cartonaşe galbene.

În nouă jucători, Gaziantep a egalat prin turcul Furkan Soyalp, în minutul 70, înainte ca Sam să vadă cartonaşul roşu direct, pentru un fault dur.

La echipa lui Şumudică, mijlocaşul Alexandru Maxim a jucat până în minutul 68, când a fost schimbat cu Ever Sahin, iar fundaşul Alin Toşca a evoluat tot meciul.

În urma acestui rezultat, Gaziantep, fără victorie în acest sezon, ocupă locul 18, cu patru puncte, iar Antalyaspor, locul 3, cu opt puncte. Lider este Alanyaspor, cu 10 puncte (4 jocuri), echipă urmată de Karagumruk, cu opt puncte. Fenerbahce are tot opt puncte, fiind pe locul 4, cu un joc mai puţin.

Afla mai multe despre: sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare