Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Generaţia de Aur a lansat 94 de tricouri în ediţie limitată. Profitul din vânzarea tricourilor semnate va merge către şcolile generale în care au învăţat membrii echipei

Generaţia de Aur a lansat 94 de tricouri în ediţie limitată. Profitul din vânzarea tricourilor semnate va merge către şcolile generale în care au învăţat membrii echipei

Sporturi

Comentarii

Odată cu relansarea tricoului asemănător cu cel purtat la Mondialul din ’94 şi a magazinului oficial, Generaţia de Aur a anunţat şi cauza socială către care se vor îndrepta banii veniţi din comercializarea acestor tricouri speciale.

Astfel, profitul obţinut pe urma vânzării tricourilor de joc din 25 mai, inspirate din cele purtate la turneul final din America, va merge către

„Şcolile Generaţiei de Aur”, iniţiativa prin care Generaţia de Aur va sprijini financiar toate şcolile în care au învăţat jucătorii ei înainte de a scrie istorie în tricoul României. Tricourile, împreună cu alte zeci de articole aniversare cu însemnele Generaţiei de Aur sunt disponibile pe magazinul oficial www.shop.generatiadeaur94.ro.

94 de tricouri de colecţie semnate de Generaţia de Aur, disponibile de azi

Cauza susţinută de membrii Generaţiei de Aur va primi sprijin financiar şi din profitul provenit din vânzarea a 94 de tricouri de colecţie cu autografele membrilor Generaţiei de Aur. Ediţia limitată va conţine tricouri de joc identice cu cele care vor fi folosite pe 25 mai şi fiecare articol vine însoţit de un certificat de autenticitate cu serie unică. Tricourile sunt disponibile pentru precomandă începând de astăzi, iar preţul unui tricou este de 2.490 RON.

“Am primit foarte multe mesaje de la colecţionari şi fani ai Generaţiei de Aur care îşi doresc tricoul de la meciul de adio cu toate semnăturile noastre. Pentru că tocmai am lansat magazinul oficial şi am îmbrăţişat această cauză intitulată Şcolile Generaţiei de Aur, am hotărât să lansăm şi ediţia limitată de tricouri cu autograf, iar profitul obţinut să fie direcţionat tot către unităţile de învăţământ care ne-au format pe fiecare dintre noi”, a declarat Gică Popescu, fostul căpitan al României şi al Barcelonei.

S-au vândut deja 75% din biletele pentru meciul din 25 mai

Deşi mai sunt mai bine de două luni până la marele eveniment, s-au vândut deja 38.000 de bilete pentru ultimul meci al Generaţiei de Aur, care se va disputa pe 25 mai pe Arena Naţională şi va putea fi urmărit LIVE la ProTV. Partenerul de ticketing www.bilete.ro anunţă că multe dintre categoriile de bilete sunt, în acest moment, SOLD OUT.

Momentan, singurele categorii în care mai pot fi achiziţionate bilete se pot vedea AICI.

Afla mai multe despre: generaţia de aurtricouri generaţia de aur 

viewscnt
Articole similare