Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Genoa a spart gheaţa! Fără Ionuţ Radu între buturi, echipa românului a câştigat contra lui Sassuolo

Genoa a spart gheaţa! Fără Ionuţ Radu între buturi, echipa românului a câştigat contra lui Sassuolo

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Genoa, Davide Nicola, a luat o decizie fermă în privinţa postului de portar titular la echipa pe care o antrenează. Ionuţ Radu a fost scos pentru prima dată din poartă în acest sezon, locul său fiind luat de Mattia Perin.

UPDATE: Fără Radu în poartă, Genoa a reuşit să spargă gheaţa şi să câştige după o secetă de opt etape în Serie A. Echipa lui Nicola a câştigat cu 2-1 (Criscito 29' PG, Pandev 86' / Pedro Obiang 33')  în faţa lui Sassuolo. Ca urmare a acestui rezultat, gazdele au scăpat de ultimul loc, dar sunt tot în zona retrogradării. 

Genoa este pe locul 19 acum, la egalitate cu a 18-a clasată, Brescia, cu 14 puncte. 


Genoa - Sassuolo, fără Ionuţ Radu pe teren

Poziţia de titular a lui Ionuţ Radu la Genoa e ameninţată în acest moment, după ultima decizie luată de antrenorul Davide Nicola. Venit în urmă cu câteva zile de la Juventus sub formă de împrumut, Mattia Perin a fost propulsat direct în poartă la primul meci din 2020. 

În partida dintre Genoa şi Sassuolo, programată duminică, ora 19:00, Ionuţ Radu a fost lăsat pe bancă, fiind în această ipostază pentru prima dată în acest sezon, în campionat. 

Impresarul lui Ionuţ Radu a ameninţat

"Radu se revoltă după venirea lui Perin", scria, la începutul săptămânii, football-italia.com, care a publicat şi o declaraţie a impresarului portarului român, Oscar Damiani. 

"Voi vorbi cu conducerea pentru a clarifica situaţia. Pentru mine, în general, e o greşeală să aduci doi portari valoroşi pe care să-i pui să concureze pentru un loc. Vedem ce se va întâmpla în ianuarie, va fi o perioadă de transferuri lungă", a declarat agentul internaţionalului român pentru Radio Sportivo. 

Oscar Damiani a continuat şi şi-a apărat clientul: "Radu este un tip puternic, care poate trece peste această problemă. Nu cred că problema lui Genoa e în poartă", a mai spus impresarul.

Ionuţ Radu este doar împrumutat la Genoa de Inter până în vară, dar în această iarnă ar putea reveni mai repede la Milano, unde s-ar lovi de un alt concurent serios, Samir Handanovic.

Radu nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în cele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Cu toată că portarul român a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa este pe locul 20, ultimul, cu 11 puncte, la patru puncte de Sampdoria de pe locul 17, care asigură menţinerea în Serie A.

Ionuţ Radu a primit 35 de goluri în această ediţie a campionatului italian, cele mai multe dintre portarii din Serie A, la egalitate cu brazilianul Gabriel de la Lecce.

 

Afla mai multe despre: ionut radugenoamattia peringenoa sassuolo 

viewscnt
Articole similare