Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ganea, amintiri din copilărie! ”Pot să zic că i-am făcut o viaţă mai grea mamei!” Cine este cel mai amuzant coleg de la naţionala de tineret

George Ganea, amintiri din copilărie! ”Pot să zic că i-am făcut o viaţă mai grea mamei!” Cine este cel mai amuzant coleg de la naţionala de tineret
Comentarii

George Ganea, vârful celor de la Viitorul, vrea să mearga la Jocurile Olimpice din Asia.

Naţionala României U23 efectuează un stagiu de pregătire în Spania la Marbella, pentru perioada 31 mai – 9 iunie. Acolo, fotbaliştii de la tineret vor juca două amicale cu Mexic, pe 5 iunie, de la ora 21:00, şi Australia, pe 8 iunie, tot de la ora 21:00.

Dică îi pregăteşte pe jucători pentru debutul la Olimpiadă, care va avea loc în perioada 22-28 iulie. Tricolorii vor evolua împotriva selecţionatelor din Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras. De 1 iunie, George Ganea a vorbit despre sacrificiile din carieră, dar a povestit şi ce boacăne făcea când era mic.

”Am avut de făcut multe sacrificii ca să ajung unde sunt acum, chiar dacă unii oameni poate cred că am ajuns foarte uşor la nivelul ăsta, dar nu este chiar aşa. Am muncit din greu şi poate că în unele momente am avut de tras mai mult decât alţii, poate şi din cauza numelui sau din alte motive.

Cred că am o grămadă de pozne. Când spărgeam ceva prin casă sau când eram mai mare şi am început să mă dau cu ATV-ul şi cădeam cu el. Am destule! Pot să zic că i-am făcut o viaţă mai grea mamei”, a spus George Ganea, pentru FRF TV. 

Ganea a dezvăluit cine sunt cei mai amunzanţi colegi de la naţională şi s-a inclus singur în acel top. De asemenea, el a recunoscut că nu a avut evoluţii convingătoare în Liga 1 şi speră să facă parte din lotul cu jucători care va pleca la Tokyo. 

”Ricardo Grigore, George Cîmpanu, pot să zic că şi eu sunt acolo, mai e şi Ciobanu, care e la fel de glumeţ. Suntem nişte băieţi cărora le place să se relaxeze şi înainte, şi după antrenamente, şi încercăm să păstrăm o atmosferă bună la echipă.

Este un moment foarte bun pentru noi, pentru a ne face văzuţi. Un turneu olimpic este foarte important mai ales pentru ţara noastră şi suntem foarte bucuroşi că, dacă o să fim convocaţi, putem să participăm la Jocurile Olimpice.

Într-adevăr, eu nu am avut un sezon aşa bun, la fel şi echipa, nu am marcat aşa de mult goluri cât ar fi trebuit şi sper totuşi să fiu luat în considerare la naţională ca să pot merge la turneul olimpic. Dacă aş câştiga o medalie, aş pune-o undeva în casă, unde să o pot vedea în fiecare zi”, a spus George Ganea.

 

Afla mai multe despre: george ganea 

viewscnt
Articole similare