Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ganea anunţă obiectivul României la Jocurile Olimpice: ”Venim să ne luptăm la o medalie”

George Ganea anunţă obiectivul României la Jocurile Olimpice: ”Venim să ne luptăm la o medalie”

Echipa națională

Comentarii

George Ganea, într-un interviu cu FRF TV, a dezvăluit obiectivul ambiţios al selecţionatei U23 a României la Jocurile Olimpice.

Naţionala U23 a României se află în Japonia, unde se pregăteşte pentru începutul Jocurilor Olimpice. ”Tricolorii” vor debuta la turneul final în faţa selecţionatei din Honduras, pe 22 iulie, de la ora 14. Băieţii lui Mirel Rădoi se acomodează încă la condiţiile din Asia şi mai au mai puţin de o săptămâna la dispoziţie pentru a fi pregătiţi pentru grupe.

George Ganea va fi titular în atacul României, iar aşteptări mari vor fi puse pe umerii săi să conducă echipa în ofensivă. Deşi nu a putut să se delecteze aşa cum ar fi dorit de la ajungerea în Japonia, atacantul Farului este concentrat pe Olimpiadă, unde, alături de colegii săi, ocheşte o medalie.

George Ganea anunţă obiectivul României la Jocurile Olimpice

”Am toate regulile, sunt foarte stricte şi e destul de ciudat, pentru că şi vremea de aici, fusul orar, va trebui puţin să ne adaptăm la toate. (n.r. Ce ţi-ai fi dorit să faci în Japonia şi nu poţi din cauza restricţilor?) Aş fi vut să vizitez diferite locuri şi, mai ales, să merg la un restaurant să mănânc sushi.

(n.r. Suntem favoriţi la ieşirea din grupă?) Chiar dacă aceste ţari nu par, la prima vedere, nişte ţări foarte puternice, eu zic că o să avem trei meciuri foarte grele, dar nu venim aici doar în vacanţă, venim să ne luptăm la o medalie şi sperăm să trecem de grupe.

(n.r. Dacă România a avea un penalty în ultimiul meci din grupă, tu l-ai executa?) Eu zic că da, e între mine şi Ciobanu. Suntem un lot foarte bun, ne cunoaştem între noi de foarte mult timp şi ar fi un moment unic pentru noi toţi dacă vom câştiga o medalie”, a declarat George Ganea, la FRF TV.

Selecţionata noastră se află într-o grupă destul de accesibilă, cel puţin pe hârtie, cu Honduras, Noua Zeelandă şi Coreea de Sud adversarele ”tricolorilor”.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăjocurile olimpiceromânia u23george ganearomânia olimpiadă 

viewscnt
Articole similare