Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ogăraru, ofertat să devină antrenor în Liga 1! Răspunsul fostului fotbalist: "Prăpastia a fost prea mare"

George Ogăraru, ofertat să devină antrenor în Liga 1! Răspunsul fostului fotbalist: "Prăpastia a fost prea mare"

Fotbal intern

Comentarii

George Ogăraru (40 de ani) a fost principal o singură dată, la U Cluj, pentru jumătate de an, între 2014 şi 2015, dar apoi a trăit o experienţă, care l-a schimbat şi care l-a făcut să refuze câteva oferte importante din Liga 1.

George Ogăraru a refuzat echipe din Liga 1

După singura experienţă ca antrenor principal în fotbalul românesc, fostul fundaş a fost principal la Ajax U18 şi secund la echipa U21, într-o perioadă în care jucătorii promovaţi de la echipa secundă la cea de seniori au scris istorie în Champions League. 

La începutul anului 2019, George Ogăraru a devenit oficial al Viitorului Constanţa, iar acum, după ce a rămas liber de contract, a recunoscut că a fost nevoit să refuze mai multe oferte din Liga 1. 

Într-un interviu acordat Narcisraducan.ro, fostul fundaş a susţinut că diferenţa dintre nivelul din România şi cel din Olanda e prea mare:

Narcis Răducan: "După retragere ai experimentat şi antrenoratul, dar si managementul sportiv. Pe ce linie vei continua în următorii ani?"

George Ogăraru: "Este posibil ca experienţa mea ca antrenor la Ajax, într-un mediu profesionist de cel mai înalt nivel, să îmi îngreuneze disponibilitatea de a practica această meserie în orice fel de condiţii sau sub orice tip de management. Astfel m-am confruntat cu situaţii în care am refuzat cluburi importante din Liga 1, considerând ca prăpastia între cele două experienţe ar fi fost prea mare şi imposibil de acceptat.

Postura de manager sau director sportiv mi-a surâs în momentul în care am realizat că ar fi păcat să nu folosesc toate cunoştinţele şi mediul relaţional create în tot acest timp petrecut în Occident. Pentru viitor sper să pot îmbina cele două ramuri , banca tehnică şi managementul sportiv într-un proiect care să merite tot efortul şi dedicarea".

De-a lungul carierei, George Ogăraru a jucat în 12 meciuri pentru naţionala României şi a evoluat la: Steaua Bucureşti, CSM Reşiţa, FCSB, Oţelul, Ajax şi FC Sion.

 

Afla mai multe despre: george ogararuviitorulantrenor 

viewscnt
Articole similare