Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, cel mai slab om de la Reading în ultima partidă de campionat. A fost primul jucător înlocuit

George Puşcaş, cel mai slab om de la Reading în ultima partidă de campionat. A fost primul jucător înlocuit

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român George Puşcaş traversează o perioadă nefastă la Reading. Pauza pricinuită de pandemia de coronavirus nu i-a priit deloc fostului atacant de la Internazionale Milano.

În ultima etapă din Championship, Reading a fost învinsă de Derby County, în deplasare, scor 1-2, iar George Puşcaş a fost primul jucător înlocuit de antrenor Mark Bowen. Site-ul de casă al formaţiei din Reading, "GetReading", l-a notat pe fotbalistul român cu nota 4, cea mai mică din echipă, alături de căpitanul Liam Moore.

"A avut o mare şansă când a primit o pasă din stânga de la Ejaria, însă şutul său din 12 metri a trecut peste bară. Ar fi trebuit măcar să nimerească poarta. A fost înlocuit la mijlocul reprizei secunde", a notat "GetReading" în dreptul românului.

Este a doua etapă din Championship reluată după pauza de coronavirus. În prima dintre ele, Reading a remizat cu Stoke, scor 1-1, iar George Puşcaş a fost rezervă. A intrat în minutul 38 al partidei, din cauza accidentării portughezului Joao Leao.

Reading se află pe locul 14 în Championship, cu 49 de puncte, fiind mai aproape de retrogradare, decât de locurile de play-off: 7 puncte peste locul 22 ocupat de Huddersfield, şi 11 în spatele locului 6, ocupat de Cardiff. 


 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare