Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş este pregătit să le facă zile amare nemţilor! Atacantul României promite show în meciul României cu Germania: „Aştept cu nerăbdare”

George Puşcaş este pregătit să le facă zile amare nemţilor! Atacantul României promite show în meciul României cu Germania: „Aştept cu nerăbdare”
Comentarii

Proaspăt revenit după o accidentare, George Puşcaş a marcat un gol pentru Reading, iar acum e gata să le pună gând rău adversarilor de la preliminariile Campionatului Mondial.

România se va duela cu German în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar, care se va disputa în 2022.
Aştept cu nerăbdare convocarea, dar până atunci trebuie să fiu sută la sută concentrat la Reading pentru a veni în formă maximă la naţională. Ar însemna enorm pentru mine să marchez cu Germania, dar nu doar golul ar însemna mult, ar fi extraordinar dacă am reuşi să scoatem puncte cu Germania. Sper din tot sufletul să facem o partidă mare cu ei, ar fi extraordinar pentru România", a declarat George Puşcaş pentru AS.ro.
Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Pe 28 martie, de la aceeaşi oră 21:45, România va întâlni Germania, pe Arena Naţională din Bucureşti.
 Românul a fost titularizat pentru prima dată în patru luni la Reading şi nu a dezamăgit. În meciul cu Blackburn, George Puşcaş, a început bine partida şi a fost aproape de un gol superb, în minutul 15, atunci când lobul său a eşuat de puţin. Mingea a căzut pe plasa porţii.
Atacantul naţionalei României a deschis scorul în minutul 24, după ce a fost lăsat singur cu portarul advers.
Sunt refăcut sută la sută, sper sa joc din ce în ce mai mult, să îmi ajut echipa de club în acest final de campionat şi sa îmi aduc contribuţia la succesele echipei nationale", a mai punctat Puşcaş.
  • 13 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui George Puşcaş din acest sezon.
 

Afla mai multe despre: george puscasreadingnationala romaniei 

viewscnt
Articole similare