Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean, foarte aproape să semneze cu o echipă din Liga 1. Clubul care dă super lovitura pe piaţa transferurilor. Ar fi mutarea verii. EXCLUSIV

George Ţucudean, foarte aproape să semneze cu o echipă din Liga 1. Clubul care dă super lovitura pe piaţa transferurilor. Ar fi mutarea verii. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo ar putea reuşi o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Oficialii echipei din Ştefan cel Mare sunt în discuţii cu George Ţucudean, care este liber de contract după despărţirea de CFR Cluj. Dinamo l-a transferat între timp pe Janusz Gol, care nu va fi însă în lotul pentru meciul cu Hermannstadt, programat luni.

Noua conducerea de la Dinamo ar putea reuşi un super transfer în această vară. Din informaţiile Telekom Sport, Cornel Ţălnar şi Ioan Mărginean au purtat în această perioadă mai multe discuţii cu George Ţucudean, cel care este liber de contract după ce i-a expirat contractul cu CFR Cluj şi n-a mai vrut să prelungească. 

Reuşeşte Dinamo să dea lovitura pe piaţa transferurilor? De ce depinde transferul

George Ţucudean s-a arătat dispus să se transfere la Dinamo, acolo unde a mai jucat din 2010 până în 2014, cu o perioada de şase luni de întrerupere, când a fost la Standard Liege. Atunci, Ţucudean încă era o mare speranţă a fotbalului românesc. 
Acum, Ţucudean s-ar transfera la Dinamo din postura de jucător extrem de important. Atacantul în vârstă de 29 de ani a fost în ultimele sezoane unul dintre cei mai buni jucători din România şi a reuşit să câştige două titluri de golgheter. În plus, a adunat între timp cinci titluri de campion al României, la care a pus umărul din plin.
Ar fi o adevărată lovitură pe care Dinamo are reuşi-o pe piaţa transferurilor. Din informaţiile Telekom Sport, totul ţine de revenirea lui Cortacero în Bucureşti şi de plata datoriilor care există către jucători. Aceste restanţe ar trebui achitate săptămâna viitoare. În funcţie de aceasta, Ţucudean ar putea reveni sau nu la Dinamo. 

Dinamo l-a transferat pe Janusz Gol, dar polonezul nu va debuta în această etapă

Până când lucrurile se vor lămuri cu transferul lui George Ţucudean, Dinamo a reuşit o altă lovitură. Oficialii clubului din Ştefan cel Mare l-au convins să semneze pe Janusz Gol, un mijlocaş central polonez cu foarte multă experienţă. 
Acesta va face luni dimineaţă testul de coronanvirus şi vizita medicală, astfel că nu va fi în lotul pentru partida cu Hermannstadt, programată luni, la 21:00 şi transmis live de Telekom Sport 1. Apoi, în cursul lunii de marţi, Janusz Gol va fi prezentat oficial la Dinamo. 

900.000 de euro este cota pe care George Ţucudean o are pe transfermarkt.com. Vârful l-a atins în vara trecută, când valora 3,5 milioane de euro. Între timp, Ţucudean s-a confruntat cu unele probleme la inimă, care l-au scos din forma excelentă pe care o traversa. 

Afla mai multe despre: george tucudean 

viewscnt
Articole similare