Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean se lasă de fotbal! Atacantul agaţă ghetele în cui de teama problemelor cu inima: "Pentru binele meu, mă opresc!"

George Ţucudean se lasă de fotbal! Atacantul agaţă ghetele în cui de teama problemelor cu inima: "Pentru binele meu, mă opresc!"

Fotbal intern

Comentarii

George Ţucudean (29 de ani) a agăţat ghetele în cui. Fostul atacant de la Dinamo, FCSB, Viitorul sau CFR Cluj a anunţat că renunţă la fotbal de teama problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat.

BREAKING NEWS | George Ţucudean s-a lăsat de fotbal! Atacantul a decis să agaţe ghetele în cui din cauza problemelor de sănătate

Unul dintre cei mai în formă atancaţi din fotbalul românesc în ultimii ani, George Ţucudean a avut probleme cu inima şi chiar s-a operat pe cord de teama acestora, iar, într-un final, a decis că e mai bine pentru el să agaţe ghetele în cui decât să mai revină pe teren şi să rişte să păţească ceva. Ţucudean s-a gândit şi la cauzl Ekeng, cel care a murit pe teren în 2016, la Dinamo, când a luat această decizie.

”Ferească Dumnezeu, am fi putut vedea cazuri precum cel al lui Ekeng. Am luat decizia să mă retrag, pentru că nu se ştie niciodată. Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc”, a declarat Ţucudean pentru Antena Sport.

Ţucudean a jucat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii, Viitorul şi CFR Cluj în cariera de fotbalist profesionist şi a câştigat cinci titluri de campion, cu Dinamo, FCSB, Viitorul şi CFR Cluj. De asemenea, acesta şi-a trecut în palmares şi două Cupe ale României, cu FCSB şi Dinamo, dar şi două Supercupe ale României, cu Dinamo şi CFR. În plus, Ţucudean a fost de două ori golgheterul campionatului în Liga 1, în 2018 şi 2019, şi a câştigat premiul pentru fotbalistul anului în 2018.



La echipa naţională, George Ţucudean a strâns 10 selectii şi trei goluri.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui George Ţucudean în prezent, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: george tucudeanretragereproblemetucudean retras 

viewscnt
Articole similare