Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania, a doua echipă calificată în semifinalele EURO 2019. CALCULE FINALE | Cum se califică România şi cu cine am putea juca în semifinale

Germania, a doua echipă calificată în semifinalele EURO 2019. CALCULE FINALE | Cum se califică România şi cu cine am putea juca în semifinalegalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România U21 are o şansă istorică să se califice în semifinalele Campionatului European şi chiar şi un eşec poate să ne aducă această performanţă. Până acum, în semifinale şi-au asigurat prezenţa Spania şi Germania. În acest moment, Italia ocupă cel mai bun loc doi, care duce în semifinale.

Naţionala de tineret joacă împotriva Franţei în ultima etapă din grupele EURO 2019, meci decisiv pentru calificarea în semifinale. Un egal ar însemna calificarea pentru ambele echipe, cu România în postura de câştigătoare a grupei, în timp ce Franţa ar fi cea mai bună echipă de pe locul secund. Însă există şi alte scenarii:

Cum se poate califica România

-Cele două echipe termină la egalitate, caz în care România câştigă grupa.


-România învinge Franţa, care pleacă acasă.
-România pierde la o diferenţă de maximum două goluri, termină pe cel mai bun loc doi şi merge alături de Franţa în semifinale.

Ce adversare ar putea întâlni România dacă se califică:
-Dacă terminăm pe locul secund: Spania
-Dacă vom câştiga grupa şi se califică şi Franţa: Germania
-Dacă vom câştiga grupa, dar Franţa nu se califică de pe locul secund: Spania (Italia va ocupa cel mai bun loc secund).

Cine se califică în semifinale la Euro U21

Câştigătoarele celor trei grupe obţin garantat un loc în semifinale, în timp ce a patra echipa calificată va fi gruparea cu cel mai bun punctaj dintre locurile doi.

Cum se face departajarea în grupele Euro 2019 U21

În faza grupelor, în caz de egalitate de puncte între două sau mai multe echipe, departajarea se va face după următoarele criterii.

  • 1. Puncte obţinute în meciurile directe între echipele aflate la egalitate;
  • 2. Golaverajul din meciurile directe între echipele aflate la egalitate;
  • 3. Golurile marcate în meciurile directe dintre echipele aflate la egalitate;
  • 4. Dacă mai mult de două echipe se află la egalitate, iar după aplicarea primelor trei criterii de departajare există în continuare măcar două echipe aflate la egalitate, atunci primele trei criterii sunt aplicate din nou strict pentru echipele în cauză;
  • 5. Golaverajul din toate meciurile jucate în grupă;
  • 6. Golurile marcate în toate meciurile din grupă;
  • 7. Lovituri de departajare dacă două echipe sunt la egalitate, se întâlnesc în meci direct în utltima etapă a fazei grupelor şi nu pot fi departajate în funcţie de primele 6 criterii de departajare.
  • 8. Clasamentul fair-play (Cartonaşul roşu valorează 3 puncte, cel galben 1 punct, iar eliminarea pentru cumul de galbene tot trei puncte);
  • 9. Poziţia în clasamentul coeficienţilor UEFA pentru echipele U21;

Afla mai multe despre: romaniaeuro 

viewscnt
Articole similare