Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germanii vor să dea drumul campionatului, dar s-au înregistrat deja primele 3 cazuri de COVID-19 de la reluarea antrenamentelor

Germanii vor să dea drumul campionatului, dar s-au înregistrat deja primele 3 cazuri de COVID-19 de la reluarea antrenamentelor

Bundesliga

Comentarii

Conform publicaţiei BILD, trei oficiali ai echipei FC Koln au fost depistaţi pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Germania este gata să reia Bundesliga, dar problemele nu întârzie să apară. Recent, Angela Merkel a vorbit despre situaţia competiţiilor sportive din ţara sa: "Vom analiza în ce condiţii se pot relua competiţiile. Acum trebuie să vedem cu atenţie dacă protocoalele elaborate de cluburi îndeplinesc toate condiţiile", a spus Merkel. Competiţiile sportive s-ar putea realua la 16 sau 23 mai, susţin surse ale presei germane, iar Merkel a precizat că acestea se vor desfăşura fără spectatori, până la 31 august.

Mai multe echipe din Germania au început deja antrenamentele, iar Liga de Fotbal din Germania a inceput testarea tuturor cluburilor din primele doua ligi.

Veştile sunt cât se poate de proaste. Conform publicaţiei BILD, trei oficiali ai celor de al FC Koln au fost deja depistaţi pozitiv la testul pentru COVID-19. Clubul îşi testase în cursul zilei de astăzi întregul personal. 

Afla mai multe despre: fc kolnbundesliga 

viewscnt
Articole similare