Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest inedit. Handbaliştii lui Fuchse Berlin refuză salariul pe timpul pandemiei. Motivul invocat

Gest inedit. Handbaliştii lui Fuchse Berlin refuză salariul pe timpul pandemiei. Motivul invocat

Handbal

Comentarii

Fuchse Berlin este una dintre cele mai puternice echipe din campionatul de handbal masculin al Germaniei, cu staruri precum Hans Lindberg, Marko Kopljar sau Silvio Heinevetter. Cu şapte etape înainte de final, Bundesliga s-a oprit din cauza coronavirusului, iar jucătorii aşteaptă reluarea campionatului.

Pentru că şefii clubului nu anticipau o asemenea criză şi pentru că o parte importantă din bugetul echipei este asigurată din veniturile din bilete, conducătorii clubului i-au convocat pe jucători la discuţii pe această temă.

Handbaliştii s-au consultat între ei şi au convenit să renunţe la salarii pe timpul pandemiei pentru a uşura activitatea clubului şi a menţine proiectul viabil.

„Mă bucur că s-a găsit o asemenea soluţie atât de uşor şi că jucătorii nu au ezitat să ia o asemenea decizie. E o dovadă de responsabilitate, ceea ce ne trebuie tuturor în asemenea momente. Sperăm ca fanii noştri şi sponsorii să ne fie alături în continuare, pentru că şi de ei depinde viitorul acestui club”, a spus Bob Hanning, directorul clubului.

Fuchse Berlin are un buget anual de 6,5 milioane de euro şi o medie de 8 200 de spectatori la meciurile de pe teren propriu.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare