Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb făcut de un club din Premier League pentru cadrele medicale care luptă cu pandemia de coronavirus

Gest superb făcut de un club din Premier League pentru cadrele medicale care luptă cu pandemia de coronavirus

Premier League

Comentarii

După celebrul #bucketchallange şi #stayhome challange, provocările au atins un nou nivel. Brighton and Hove Albion a lansat o campanie prin care-şi doreste să strângă nu mai puţin de 100.000 de bilete pentru personalul medical aflat în prima linie în lupta cu coronavirusul.

Ştafeta a fost preluată deja de Bournemouth. Preşedintele pescaruşilor", Jeff Mostyn, a declarat că acesta ar fi cel mai mic gest prin care şi-ar putea arăta aprecierea pentru "luptătorii în halate albe".

Obiectivul este ca toate cele 92 de cluburi din primele ligi ale Marii Britanii, Anglia, Scoţia şi chiar Irlanda, să intre în această ştafeta şi să pună la bataie cel puţin 1.000 de bilete. Stafful medical va putea beneficia de acestea în momentul în care se va pune capăt pandemiei.

În plus, jucătorii şi stafful celor de la Brighton au început să contacteze suporterii în vârstă şi pe cei vulnerabili, fortaţi să rămână iîn izolare, pentru a-i ajuta cu provizii. Oficialii clubului speră să ajungă la 3.000 de astfel de persoane.

Afla mai multe despre: brighton 

viewscnt
Articole similare