Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi: "Steven Gerrard l-a chemat pe Ianis şi a stat de vorbă cu el". Antrenorul lui Rangers şi-a intrat în rol

Gheorghe Hagi: "Steven Gerrard l-a chemat pe Ianis şi a stat de vorbă cu el". Antrenorul lui Rangers şi-a intrat în rol

Stranieri

Comentarii

"Regele" Gică Hagi a vorbit în presa din Scoţia despre şansele ca fiul său, Ianis Hagi, să continue la Glasgow Rangers şi din vară. Totodată, acesta a recunoscut faptul că fiul său a purtat o discuţie cu antrenorul Steven Gerrard.

Ianis Hagi a bifat patru meciuri consecutive ca titular în formaţia gândită de legendarul fotbalist al celor de la Liverpool, Steven Gerrard, însă mai are mult de muncit până să se decidă dacă merită cele 5 milioane de euro, atât cât solicită Genk în schimbul fotbalistului român, din vară, dacă scoţienii doresc să-l păstreze. Tatăl său, marele Gică Hagi recunoscut în presa din Scoţia că încearcă să nu piardă nici un meci al celor de la Glasgow Rangers şi că fiul său trăieşte o experienţă inedită, din care are doar de învăţat.

"Este o oportunitate grozavă pentru Ianis, fiindcă este un club cu o mentalitate de învingător. Desigur, Ianis are foarte multe de învăţat de la acest club de tradiţie şi sunt sigur foarte sigur că va deveni mult mai bun, deoarece îşi va dezvolta şi mai mult mentalitatea şi spiritul. Din ce ştiu, Steven Gerrard l-a chemat şi a stat de vorbă cu el. Este încă devreme să vorbim despre ce se va întâmpla la final de sezon. Clubul trebuie să dea un răspuns. Atmosfera, stadionul, suporterii - toate sunt fanastice. Orice jucător şi-ar dori aşa ceva. Mă bucur că Rangers a trecut peste acei ani grei. A arătat încă o dată că este un club imens. Ianis este Ianis. Joacă pe acelaşi post ca mine, însă are calităţile sale proprii. Cu ambele picioare, creativitate. Sunt sigur că va fi apreciat pentru calităţile sale. Ianis iubeşte presiunea, este obişnuit cu ea. Îi plac provocările, mizele partidelor, marile şanse. Capătă experienţă în fiecare zi, deoarece este încă foarte tânăr. Mă uit aproape la fiecare meci. M-am bucurat că a început bine şi că are un moral bun. Este fantastic pentru el, la vârsta lui, să joace cu 50.000 de fani în spate. Acest lucru, cu siguranţă, îl va face şi mai puternic", a declarat fostul decar al naţionalei României, pentru presa din Scoţia.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.
  • Un gol şi un pasă de gol a reuşit Ianis, în Campionatul Scoţiei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare