Experiențe împreună.
You are here:

Gheorghe Popescu, fermecat de ce a văzut pe Arena Naţională! Reacţia fostului tricolor FOTO

Gheorghe Popescu, fermecat de ce a văzut pe Arena Naţională! Reacţia fostului tricolor FOTO

EURO 2020

Comentarii

Gheorghe Popescu a scris, marţi, pe Facebook, că atmosfera de pe Arena Naţională la meciul Franţa - Elveţia a fost una de neuitat.

Gheorghe Popescu, după Franţa - Elveţia: "A fost o atmosferă de neuitat! M-am simţit ca pe vremuri la Craiova sau ca în Italia 90, începutul poveştii Generaţiei de Aur"

"UN MECI DE NEUITAT, O ATMOSFERĂ DE NEUITAT ! Ultimul meci de la Euro 2020 organizat pe Arena Naţională a însemnat o seară de vis, un spectacol de vis, o atmosferă de vis. Am disputat atâtea partide importante în cariera mea, dar mă întreb ce m-a impresionat mai mult la Franţa – Elveţia? Meciul sau atmosfera creată de publicul nostru? A fost un meci cu de toate. Răsturnări de scor, un penalty ratat, o bară în minutul 90. Prelungiri şi lovituri de departajare.

I-a fost dat Bucureştiului să gazduiască cea mai frumoasă şi mai tensionată partidă de până acum la acest Campionat European. O partidă despre care se va vorbi mereu. Atmosfera care a învăluit acest meci de neuitat va rămâne şi ea de neuitat. Cu atât mai mult cu cât aproximativ 90 la sută dintre spectatori au fost români. S-au făcut valuri în tribune. M-am simţit ca pe vremuri la Craiova sau ca în Italia 90, începutul poveştii Generaţiei de Aur. S-a scandat Ro-mâ-niii-a! M-am simţit mândru de organizare şi de implicarea publicului român. Franţa - Elveţia a fost un meci care s-a ridicat la nivelul participării noastre. Şi invers. A fost o seară de păstrat în albumul amintirilor noastre de fotbalişti şi de suporteri", a scris Popescu.

viewscnt
Articole similare