Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil pentru un fotbalist al Barcelonei. S-a accidentat a treia oară în acest sezon, la doar o zi de la revenirea la antrenamente

Ghinion teribil pentru un fotbalist al Barcelonei. S-a accidentat a treia oară în acest sezon, la doar o zi de la revenirea la antrenamente

FC Barcelona

Comentarii

Ghinion pentru unul dintre fotbaliştii Barcelonei. Samuel Umtiti (27 de ani) a suferit o accidentare la talpa piciorului drept şi va fi indisponibil în următoarea perioadă. Catalanii abia au revenit la antrenamente, după pandemia de Coronavirus. Francezul e la a trei accidentare din acest sezon.

FC Barcelona a anunţat că Samuel Umtiti a suferit o accidentare la talpa dreaptă, iar, potrivit doctorului echipei, perioada de pauză va fi determinată de evoluţia accidentării. Umtiti are un ghinion teribil: e a treia accidentare pe care o capătă în acest sezon. În septembrie a suferit o fisură la metatarsian, iar în octombrie, pe 22, a făcut acelaşi tip de accidentare doar că la piciorul stâng.

Umtiti a fost trecut, oricum, pe lista de transferuri la FC Barcelona, dar accidentarea sa va îngreuna o eventuală vânzare în următoarea perioadă de transferuri. De la venire lui Quique Setien, Samuel Umtiti a jucat jumătate din minutele dispoinibile, adică 572.

FC Barcelona a revenit, vineri, la antrenamente. Catalanii au organizat sesiuni de antrenamente individuale, în ciuda pandemiei de COVID-19 din Spania. Liga spaniolă, federaţia şi Ministerul Sănătăţii au dat liber cluburilor la reluarea antrenamentelor. Fotbaliştii grupării catalane au fost testaţi pentru Coronavirus, iar testele au ieşit negative.

Afla mai multe despre: samuel umtitiaccidentarebarcelona 

viewscnt
Articole similare