Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion uriaş pentru Ladislau Boloni! Meci dramatic în Grecia: Panata egalată de portarul advers în ultimul minut al prelungirilor

Ghinion uriaş pentru Ladislau Boloni! Meci dramatic în Grecia: Panata egalată de portarul advers în ultimul minut al prelungirilor
Comentarii

Panathinaikos a remizat (2-2) în deplasarea de la Asteras Tripoli. Formaţia lui Boloni a condus cu scorul de 2-0, dar a fost egalată de portarul advers.

La fel ca Bono, portarul Sevillei, Nikos Papadopoulos, goalkeeper-ul lui Asteras a marcat golul egalizator al echipei sale, în partida cu Panathinaikos.

Trupa lui Boloni a pierdut cele trei puncte în ultimele zece minute ale meciului. Panata a condus prin ”dubla” lui Federico Macheda, care a punctat imediat după pauză, în minutele 58 şi 59.

În minutul 84, Luis Fernandez a marcat pentru formaţia gazdă, pentru ca în minutul al 7-lea al prelungirilor, portarul advers,  Nikos Papadopoulos să marchez cu latul, sub bară, la una dintre ultimele faze ale meciului.

Panathinaikos este pe locul 5 în campionat cu 46 de puncte, iar Asteras este a 6-a, cu 43 de puncte. Lider este Olympiakos cu 70 de puncte, urmată de Aris Salonic şi AEK Atena.

Afla mai multe despre: bolonipanathinaikos 

viewscnt
Articole similare