Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinionistul FCSB-ului răsuflă uşurat. Prima reacţie după doi ani fără fotbal: ”Mulţumesc, Doamne!”

Ghinionistul FCSB-ului răsuflă uşurat. Prima reacţie după doi ani fără fotbal: ”Mulţumesc, Doamne!”

FCSB

Comentarii

Ionuţ Panţîru (27 de ani) nu a jucat deloc fotbal în ultimii doi ani din pricina unei grave accidentări pe care a suferit-o la un meci din play-off-ul ediţiei 2020-2021. Acum, însă, a oferit prima reacţie după ce a trecut peste calvarul în care a fost.

Ionuţ Panţîru s-a refăcut după accidentarea groaznică suferită în luna aprilie a anului 2021 şi a revenit la antrenamentele FCSB-ului.

Întoarcerea fundaşului stânga la programul normal de lucru al echipei după lunga pauză de indisponibilitate a fost salutată de coechipierii acestuia şi de conducerea clubului roş-albastru.

Ionuţ Panţîru a oferit şi prima sa reacţie după ce şi-a reluat antrenamentele de la FCSB alături de ceilalţi colegi şi a reuşit chiar şi să marcheze.

”Primul gol la antrenament, după doi ani în sală. Mulţumesc, Doamne!”, a scris Panţîru, pe contul personal de Instagram.

Ionuţ Panţîru s-a accidentat la un meci cu Sepsi (1-2), disputat la data de 25 aprilie 2021. Atunci, fundaşul Ionuţ Panţîru a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, după o alunecare a lui Adrian Şut, coechipierul său, care a încercat să intre în posesia balonului.

Astfel, la mai bine de doi ani de la acel moment, jucătorul ajuns la 27 de ani a revenit s-a recuperat fizic, a revenit la antrenamente şi este gata să intre şi în meciuri oficiale.

Panţîru a sosit la FCSB în 2019. Gigi Becali plătea 200.000 de euro celor de la Poli Iaşi, iar până la momentul accidentării, apărătorul lateral era un jucător important, după ce a adunat 57 de meciuri pentru FCSB, pentru care reuşise două goluri şi şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbpantiru 

viewscnt
Articole similare