Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gianni Infantino a trimis o scrisoare lui Răzvan Burleanu: "Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puţină pace!"

Gianni Infantino a trimis o scrisoare lui Răzvan Burleanu: "Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puţină pace!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Gianni Infantino a trimis marţi, 20 martie, o scrisoare Federaţiei Române de Fotbal în care îşi exprimă tristeţea pentru dispariţia, la vârsta de 89 de ani, a fostului internaţional Ion Voinescu.

"Vă rog să acceptaţi condoleanţele mele pentru dispariţia lui Ion Voinescu, fost internaţional şi portar legendar. În cariera sa, a adunat 22 de prezenţe pentru România, în perioada 1949-1962, fiind inclus în echipa care a participat la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice din 1952, de la Helsinki.

La nivel de club, va fi ţinut minte în special pentru cariera ca jucător la Steaua bucureşti, alături de care a câştigat 6 titluri de campion şi 5 Cupe ale României. 

În numele întregii comunităţi fotbalistice internaţionale, v-aş fi recunoscător dacă puteţi transmite condoleanţele noastre familiei şi celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puţină pace şi alinare în aceste momente triste", scrie preşedintele FIFA în documentul publicat pe siteul frf.ro

Afla mai multe despre: gianni infantinofrfburleanuion voinescumesajscrisoare 

viewscnt
Articole similare