Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a avut dreptate! Cum au reacţionat cei de la Rangers la declaraţiile "Regelui" despre Ianis: "Este un jucător fantastic"

Gică Hagi a avut dreptate! Cum au reacţionat cei de la Rangers la declaraţiile "Regelui" despre Ianis: "Este un jucător fantastic"

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi, tatăl lui Ianis Hagi, jucătorul român al celor de la Rangers, împrumutat în acest sezon la Deportivo Alaves a avut dreptate în privinţa unui aspect legat de cariera internaţionalului român în vârstă de 25 de ani.

"Regele" a avut parte de un discurs imens, prin care a încercat să-şi apere fiul, după un sezon ratat în La Liga, în tricoul celor de la Deportivo Alaves. Ianis Hagi este rezervă în Spania, iar fanii lui Glasgow Rangers îl vor pe fiul "regelui" înapoi pe Ibrox.

Schimbarea de antrenor de la Rangers reprezintă factorul cheie în revenirea sa în Scoţia, la sfârşitul sezonului.

Ce a spus Gică Hagi despre situaţia lui Ianis la Rangers

"Sunt prostii... S-a spus că Rangers nu-l vrea pe Ianis. Ianis are contract cu Rangers. Ianis la vară este jucătorul lui Rangers. A ieşit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toţi. E jucătorul lui Rangers, nu e că nu are echipă şi îl salvează tata, între ghilimele." a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Gheorghe Hagi a avut dreptate! Suporterii loiali ai celor de la Rangers şi-au spus cuvântul iar opiniile sunt majoritar pozitive. Fanii infocaţi ai scoţienilor din Glasgow îl vor pe Ianis înapoi pe Ibrox Stadium, cât mai curand.

"Este un jucător cu clasă iar noul antrenor ar scoate tot ce e mai bun din el, abia aştept să-l vad înapoi", "Ar fi ca un nou transfer sub comanda lui Philippe" (n.r. Philippe Clement, antrenorul celor de la Rangers). "Să sperăm că se va întoarce, este un jucător fantastic când prinde zile bune"

"Ar reveni la noi un alt jucător", au fost printre reacţiile fanilor lui Glasgow Rangers, la o postare pe o pagină dedicată clubului, pe Facebook.

  • 3.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care a marcat un gol decisiv pentru calificarea României la EURO 2024, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagigheorghe hagigica hagirangersdeportivo alavesla ligascotiaspania 

viewscnt
Articole similare