Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Louis Munteanu pleacă la o echipă din Serie A

Gică Hagi a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Louis Munteanu pleacă la o echipă din Serie Agalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi, care a rămas doar finanţator la Viitorul Constanţa, este aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Echipa sa urmează să îl vândă pe Louis Munteanu în Serie A, anunţă Gsp.ro.

În vârstă de 18 ani, Louis Munteanu, internaţional al echipei naţionale sub 19 ani, va semna cu Fiorentina, susţine sursa citată. El a apărut pe prima scenă a fotbalului românesc sezonul trecut, când a marcat trei goluri pentru Viitorul Constanţa. 

Louis Munteanu pleacă la Fiorentina

Ar fi deja a doua afacere pe care o face Viitorul cu Fiorentina, după ce gruparea din Liga 1 l-a vândut pe Ianis Hagi în 2016, pentru două milioane de euro. Peste doi ani, după ce Ianis nu s-a impus la formaţia viola, el s-a întors la Viitorul. De-a lungul timpului, la Fiorentina au mai jucat Marius Lăcătuş, Bogdan Lobonţ, Adrian Mutu sau Ciprian Tătăruşanu. 

Totodată, ar fi al şaptea fotbalist român din Serie A după: Ciprian Tătăruşanu (AC Milan), Vlad Chiricheş (Sassuolo), Ionuţ Radu (Inter), Ştefan Radu (Lazio), Denis Drăguş (Crotone), Răzvan Marin (Cagliari). 

  • 350.000 de euro este cota lui Louis Munteanu, potrivit transfermarkt.com
  • 21 de meciuri a jucat atacantul la Viitorul. El mai are contract până în 2023

Louis Munteanu a fost cel mai tânăr marcator în Liga 1 sezonul trecut, la 17 ani, 4 luni şi 16 zile, după o reuşită în poarta Chindiei Târgovişte.

"După Coman, eu zic că e jucătorul (n.r. - Louis Munteanu) care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri", a declarat Hagi, în trecut, despre fotbalistul său.

Afla mai multe despre: louis munteanufiorentina 

viewscnt
Articole similare